Storingsdiagnose

Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard en of klinken er waarschuwinggeluiden, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen.

Kom dan vooral snel langs bij ons want doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen. Daardoor is meteen duidelijk waar de fout zit en wat er moet gebeuren. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op. Niet elke garage beschikt over deze diagnoseapparatuur.

Heeft u storing aan uw auto? dan kunt u bij ons terecht.

U hoeft dus niet meer naar de dealer. Wij lezen alle storingen(motor, ABS, Airbag transmissie enz.)uit, Ongeacht merk of type auto. Wij kunnen 95% van het wagen park uitlezen.

Professionele diagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Autoervice Oudering weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Altijd de voordeligste reparatie

We streven er daarbij altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

Een storing heeft altijd een oorzaak.

Wij lezen niet alleen de auto uit maar kunnen ook de oorzaak vinden, wat natuurlijk van belang is om de schade te beperken.
Tegen een gunstige prijs à €55,- p/uur (vergeleken met de dealer €70 tot €120 per uur) kunt u ons een onderzoek laten verrichten om de storing op te lossen.
Ook kunt u bij ons terrecht voor het ressetten van het servicelampje.

Diagnose(uitlezen van foutcode’s) kost bij ons maar €35,-